20 кращих спортсменів Черкаського району отримуватимуть стипендії

20 кращих спортсменів Черкаського району отримуватимуть стипендії

У наступному році 20 кращих спортсменів Черкаського району отримуватимуть стипендії першої та другої категорії. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.

− Нині районні стипендії отримують десять найкращих молодих спортсменів Черкаського району. У списку їхніх перемог – нагороди з всеукраїнських та міжнародних змагань, − зауважив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Бовт. – Уже в наступному році районні стипендії першої та другою категорії отримуватимуть 20 молодих перспективних спортсменів нашого району.
Нагадаємо, для підтримки розвитку спорту в районі діє відповідна Програма, у рамках якої проводяться спортивні заходи та оновлюється матеріально-технічна база. Так, зокрема, цьогоріч на суму понад 100 тисяч гривень було придбано спортивного інвентарю, спортивну форму та атрибутику.

− Відповідну програму затвердили також у 19 сільських радах, спрямувавши на її реалізацію кошти, − зауважив він. – Найбільше у Червоній Слободі, Вергунах, Свидівку, Степанках, Руській Поляні. Цьогоріч оминули її у Кумейках, Думанцях, Чорнявці.
Принагідно слід зауважити, що цьогоріч в Черкаському районі було введено в експлуатацію два футбольні міні-поля із штучним покриття у Червоній Слободі та Дубіївці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x