У Лисянському районі затримали тріо злодіїв

У Лисянському районі затримали тріо злодіїв

З приміщення зловмисники викрали майно на суму більше 50 000 гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Лисянського відділення поліції звернулась 50-річна жінка. Вона розповіла, що проживає у місті Київ. Цього разу, коли приїхала навідатись до свого дачного будинку у селі, то виявила, що дверний замок пошкоджений, а з приміщення зникли електродвигуни, болгарки, електричну дриль, бензокосу, два зварювальних апарати, електрооприскувач, надувний човен, сівалки та речей побутового користування, а також мотоблок. Загальна вартість викраденого сягала понад 50 тисяч гривень.

Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що до правопорушення можуть бути причетні троє мешканців району. Ними виявились 23- та 25-річні чоловіки та 34-річна їхня знайома, котрі проживали в сусідньому селі. Під час санкціонованого обшуку на подвір’ї та в домоволодінні зловмисників правоохоронці виявили викрадені речі. Майно вилучено та повернуто власниці.

Слідчі Лисянського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x