Смілянин «заробляв» на життя крадіжками акумуляторів з автівок

Смілянин «заробляв» на життя крадіжками акумуляторів з автівок

Співробітники кримінальної поліції встановили та затримали зловмисника, який скоїв серію крадіжок акумуляторів з автомобілів в місті Сміла. Поліцейські мають інформацію про причетність затриманого до понад десяти аналогічних крадіжок. Його затримано в порядку статті 208 КПК України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Протягом вересня-листопада 2017 року до Смілянського відділення поліції почали надходити заяви про крадіжки акумуляторів з автомобілів. Невідомий зламував замки дверей автомобілів, відкривав капот та викрадав акумуляторні батареї. Беручи до уваги, що «почерк» вчинення крадіжок схожий, було зрозуміло, що в місті працює серійник. Зловмисника затримали під час вчинення чергової крадіжки. Ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий мешканець.

Поліцейським підозрюваний зізнався у скоєному, свої дії виправдовував безгрошів’ям та відсутністю роботи. На даний час правоохоронці володіють інформацією про причетність затриманого до понад десяти аналогічних крадіжок. Речові докази вилучено, його затримано в порядку статті 208 КПК України.

За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x