У Черкасах поліцейські пройшли підвищення кваліфікації

У Черкасах поліцейські пройшли підвищення кваліфікації

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Черкаської області пройшли курси підвищення кваліфікації. Крім розширення професійної компетентності поліцейських указаної категорії, під час навчання визначали їх рівень їх психологічної готовності до подальшої служби. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Задля розширення професійної компетентності поліцейських сектору реагування патрульної поліції Черкаської області на базі ТЦ ГУНП проходили короткострокові курси підвищення кваліфікації.

У Черкасах поліцейські пройшли підвищення кваліфікації

За допомогою включеного спостереження за поліцейськими, проведення індивідуальних і групових бесід з’ясовано мотивацію до навчання та роботи, активність, відкритість, рівень комунікабельності, стресостійкості, витривалості та здатність до адаптування поліціантів. Також за необхідності їм надавалася психологічна допомога.

За результатами проведеної роботи з’ясовано, що попри різні вікові категорії, на кількість років служби та різноманітний світогляд, кожен з поліцейських секторів реагування патрульної поліції готовий до набуття нових знань або зміцнення наявних.

Всі вони успішно здали підсумкові іспити та направлені до УПП м. Черкаси для стажування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x