Уманчанин украв речі пасажира на вокзалі

Уманчанин украв речі пасажира на вокзалі

Злодієм виявився 31-річний раніше судимий уманчанин. Відкрито кримінальне провадження. Крадієві загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 51-річний житель Херсонської області з заявою про крадіжку барсетки з автобуса. Правоохоронцям потерпілий розповів, що прибувши на автовокзал міста Умань автобусом міжміського сполучення, він вийшов на перон та чекав подальшого відправлення. Повернувшись до автобуса, він виявив, що з сидіння зникла його барсетка, в якій були документи, польські монети, зарядний пристрій до телефону та універсальна мобільна батарея.

Оперативники встановили особу крадія. Ним виявився 31-річний раніше судимий житель міста Умань. Крадій пояснив поліцейським, що на автовокзалі він зайшов до автобуса з метою крадіжки. На сидінні в автобусі побачив барсетку. Скориставшись тим, що поряд нікого не було, крадій взяв з сидіння барсетку та вийшов з автобуса. Згодом продав барсетку та зарядний пристрій, а документи та монети оперативники вилучили у його знайомого, якому крадій залишив на зберігання.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x