Учні Шполянської школи мистецтв здобули нагороди Всеукраїнському конкурсі-фестивалі

Учні Шполянської школи мистецтв здобули нагороди Всеукраїнському конкурсі-фестивалі

Засновниками конкурсу, який проходив 25 листопада 2017 року за підтримки Міністерства культури та Спілки композиторів у Черкасах, є Міжнародна корпорація «Зоряні мости». На конкурсі були представлені інструментальний, хореографічний та вокальний жанри. Найвищу нагороду Гран-прі − здобув квартет гітаристів у складі: Свердела Владислава, Узюмової Анни, Таранець Дарини та Стукала Дмитра (керівник Георгієва О. П.). «Нова Доба» дізналася про це в Шполянській РДА.

Також Гран-прі здобув дует гітаристів у складі: Стригуна Ярослава та Георгієвої Ольги. Конкурсанти, які отримали Гран-прі запрошені для виступу в Київську міську державну адміністрацію до дня Святого Миколая.

Дипломом І ступеня нагороджено ансамбль гітаристів у складі: Музики Владислава, Стригуна Ярослава, Груня Романа, Набережнього Олега, Кошового Богдана, Лимаря Назара та Бойка Віталія (керівник Георгієва О.П.) Диплом ІІ ступеня здобув гітарист Приймаков Ілля (викладач Георгієва Д.В.). Диплом ІІІ ступеня здобув танцювальний колектив «Royal Dance» (викладач Вдовик Ю. О.).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x