На Черкащині тривають заходи «Перевізник – зима»

На Черкащині тривають заходи «Перевізник – зима»

З 17 листопада по 17 грудня з метою профілактики аварійності на пасажирському транспорті на всій території нашої держави триває комплекс цільових заходів «Перевізник – зима». Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Поліцейські під час перевірок перевізників особливу увагу приділяють питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справність приладів обігріву салону, зберігання транспортних засобів за місцем їх стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Починаючи з 17 листопада працівники відділів та відділень ГУНП в Черкаській області вже виявили 117 правопорушень, вчинених водіями автобусів. Серед них, зокрема, керування водієм транспортним засобом, що має технічні несправності та без відповідних документів, відхилення від визначеного маршруту, керування без наявності поліса (договору) обов\’язкового страхування цивільно-правової відповідальності та інше. На порушників було складено відповідні адміністративні матеріали.

Поліція Черкащини, вкотре наголошує на безумовному дотриманні автомобільними перевізниками, підприємствами, установами і організаціями автомобільного транспорту безпеки дорожнього руху та вимог законодавства, оскільки водій такого транспорту відповідає ще й за життя та здоров’я пасажирів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x