Жорстоко побили і забрали мопед – у Золотоноші судитимуть двох розбійників

Жорстоко побили і забрали мопед – у Золотоноші судитимуть двох розбійників

У провадженні Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебувало кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

19-річний хлопець 27 вересня цього року незаконно заволодів мопедом марки «Delta», діючи у змові з неповнолітнім напарником. Подія сталася на лісовій дорозі поблизу села Дмитрівка Золотоніського району.

Так, повнолітній правопорушник почав бити потерпілого, від чого власник мопеда разом із транспортним засобом упав на землю. Потім старший нападник почав душити потерпілого, удвох юнаки били власника мопеда по тілу і голові, не зупинившись навіть тоді, коли той втратив свідомість: завдали йому численних ударів по голові ногами і гаєчним ключем. Після цього грабіжники забрали мопед та зникли разом з транспортним засобом з місця вчинення злочину.

Злочинці неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності та вчинили злочин в період іспитового строку.

Дії злодіїв кваліфіковані за ч. 2 ст. 289 КК України, як незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

Обвинувальний акт 24 листопада направлено до Золотоніського міськрайонного суду, грабіжникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x