У Кам’янці визначили заступника міського голови і склад виконкому

У Кам’янці визначили заступника міського голови і склад виконкому

28 листопада відбулося друге пленарне засідання першої установчої сесії Кам’янської міської ради, що пройшла в залі засідань Будинку Рад. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Кам’янської міської ради.

Серед основних питань були: затвердження заступника міського голови, керуючого справами (секретаря) виконкому, персонального складу виконавчого комітету, структуру виконавчих органів міської ради, створення Відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради, а також, рішення про надання згоди на прийняття майна закладів освіти та культури до комунальної власності Кам’янської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

Так, депутати міської ради проголосували за кандидатуру Нечиталюка Олександра Васильовича, на крісло заступника міського голови, який і раніше обіймав дану посаду.

Керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету переобрано Щербака Юрія Івановича, що вже тривалий час обіймає відповідну посаду і має великий досвід роботи.

Новообраний склад виконавчого комітету затверджений з 9 осіб, що входять до нього відповідно до посад та за Законом України «Про місцеве самоврядування». До складу виконавчого комітету увійшли:
Тірон Володимир Іванович – міський голова, голова виконавчого комітету;
Нечиталюк Олександр Васильович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступник голови виконавчого комітету;
Плєшкань Андрій Миколайович – секретар міської ради;
Щербак Юрій Іванович – керуючий справами (секретар) виконкому;
Луб’яний Дмитро Андрійович, в. о. старости у с. Тимошівка;
Засядько Ольга Дмитрівна, в. о. старости у с. Юрчиха;
Рожко Наталія Сергіївна, завідуючий відділом бухгалтерського обліку та звітності;
Водоп’янов Сергій Олексійович, начальник Кам’янського ВП Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області;
Діхтяренко Євдокія Митрофанівна, фізична особа-підприємець.

В майбутньому кількісний склад виконавчого комітету буде збільшено та включено до нього фахівців з інших питань, а саме, освіти, охорони здоров’я та ін.

Згідно повноважень, які передаються об’єднаним територіальним громадам, до управління їм передаються заклади освіти, культури, позашкільні навчальні заклади та дошкільні навчальні заклади, тож на сесії було одноголосно проголосовано за створення Відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янської міської ради. Також, депутати проголосували за відповідне рішення, за яким будуть направлені відповідні звернення до Кам’янської Районної ради з проханням передати в комунальну власність Кам’янській міській об’єднаній територіальній громаді заклади освіти, що розташовані на відповідній території, до 1 січня 2018 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x