«Черкасиводоканал» встановив понад 200 «антивандальних» люків

«Черкасиводоканал» встановив понад 200 «антивандальних» люків

Проблема крадіжок чавунних кришок люків з оглядових колодязів на мережах водопостачання та водовідведення не втрачає своєї актуальності. З початку поточного року вже викрадено їх понад півсотні. Зважаючи на таку ситуацію, підприємство здійснює заміну старих люків на спеціальні «антивандальні». Про це інформує КП «Черкасиводоканал».

Працівники комунального підприємства проводять планові обстеження оглядових колодязів на міських мережах і виконують їх поточний ремонт. На зелених зонах встановлюються композитні люки, які витримують до п’яти тон навантаження. На проїжджих частинах – «антивандальні», які мають спеціальне кріплення та витримують навантаження до сорока тон.

КП «Черкасиводоканал» вкотре звертається до містян із закликом бути обачними і при виявленні відкритого оглядового колодязя повідомляти центральну диспетчерську службу підприємства (тел. 37-35-33) або оперативну службу міста (тел. 1505). Пам’ятайте, що відкритий оглядовий колодязь – це завжди загроза для життя та здоров’я мешканців міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x