Депутати Корсунь-Шевченківської райради провели позачергову сесію

Депутати Корсунь-Шевченківської райради провели позачергову сесію

28 листопада 2017 року голова районної ради Валерій Заболотній провів засідання позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання. На розгляд сесії було внесено 11 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Про це «Нова Доба» дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

У ході роботи депутати районної ради погодили внесення змін до районного бюджету на 2017 рік та до програми «Призовна дільниця» на 2017 рік».

Підтримали питання надання матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету та за рахунок коштів, передбачених на здійснення депутатських повноважень.

Затвердили Статут комунального закладу Корсунь-Шевченківської районної ради «Фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос».

Однак питання щодо внесення змін до програм збереження об’єктів і майна державної власності, технічний стан яких потребує вжиття невідкладних заходів на 2017−2018 роки та підтримки та збереження об’єктів і майна спільної власності територіальних громад Корсунь-Шевченківського району на 2016−2020 роки не знайшли підтримки депутатів районної ради і проекти рішень з цих питань направили на доопрацювання.

Розглянувши питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x