Астрологічний прогноз на грудень 2017

Астрологічний прогноз на грудень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Цього місяця варто більше уваги приділити роботі, присвятивши себе завершенню раніше розпочатих справ. Утім, трудитися зорі радять без зайвого поспіху, більше уваги приділяючи якості, ніж кількості зроблених справ. Якщо виникне необхідність ризикнути, робіть це без вагань, оскільки результат має бути досить успішним, особливо, якщо у справі беруть участь й інші ваші колеги або партнери. Весь вільний час присвятіть родині. У стосунках намагайтеся бути абсолютно відвертими і чесними. Самотні Овни мають непогані шанси зустріти свою другу половинку під час Новорічних свят.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 6, 15 і 20 грудня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 4, 10 та 18 грудня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Останній місяць 2017 року принесе з собою багато дрібних турбот і хвилювань, але переважна більшість із них будуть приємними. Не варто особливо хвилюватися. При правильному розподілі часу і сил ви зможете не лише встигнути зробити абсолютно все, а й знайдете можливість приділити увагу рідним і близьким. Якщо хтось попросить вас надати допомогу в межах ваших професійних умінь і навичок, не відмовляйте. Цілком імовірно, що в недалекому майбутньому вам теж знадобляться допомога когось із близьких знайомих.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тельців для будь-яких справ і починань: 1, 6, 10 і 15 грудня. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 12 та 20 грудня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Нинішній місяць найкраще підходить для зміни образу або вдосконалення того, до якого ви звикли: оновіть зачіску, макіяж, придбайте нову сукню тощо. Крім усього, це допоможе якнайкраще зустріти святкові дні, що наближаються. До речі, це особливо актуально для самотніх Близнюків, для яких зорі на кінець місяця передбачили цікаві зустрічі з представниками протилежної статі. Попри закінчення року, на роботі встановиться спокійна атмосфера. Це дасть змогу більше часу і сил присвятити домашнім турботам та рідним, які потребуватимуть вашої допомоги і підтримки.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 6, 10 і 11 грудня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 7, 8 і 16 грудня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

У Раків нарешті з’явиться час, щоб приділити увагу всім сферам життя. На роботі ви зможете з легкістю завершити розпочаті раніше справи, щоб відчувати себе вільно в період свят. Заощаджених раніше коштів цілком вистачить для того, щоб гідно зустріти свята і підготувати приємні сюрпризики друзям і знайомим. Саме пошукам їх і варто приділити час і зусилля в кінці місяця. Одруженим представникам варто замислитися про продовження роду, оскільки саме зараз зорі особливо сприятимуть цьому. Вільні ж Раки відчують, що здатні підкорити будь-яку вершину і в основному таки матимуть рацію.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 9, 13 і 19 грудня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 4, 10 і 12 грудня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Зірки рекомендують цього місяця основні зусилля спрямувати на створення атмосфери свята і затишку у власному домі. Цілком імовірно, що для цього доведеться пожертвувати кількома вигідними пропозиціями на роботі, але це суттєво не вплине на загальну ситуацію. Оскільки більшість ваших справ уже майже доведено до логічного завершення, а нових в кінці року починати не варто. Самотнім Левам навпаки бажано замислитися над тим, щоб провести місяць у подорожах. Зорі обіцяють влаштувати доленосну зустріч саме в дорозі.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 7 і 12 грудня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 3, 9 та 17 грудня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

У грудні зірки рекомендують не перевантажуватися і грамотно чергувати роботу з відпочинком. Дівам потрібно вести себе так, щоб увійти в прийдешній рік в оновленому стані і зуміти відразу розпочати активні дії щодо покращення свого матеріального становища. Не починайте наприкінці 2017 року ніяких нових справ, щоб не кинути їх на півдорозі. Вихідні варто проводити активно. Краще відправитися прогулятися в засніжений парк, відвідати спортзал або іншим доступним вам способом навантажити м’язи. При виборі новорічних подарунків, пам’ятайте, що увага, приділена друзям і рідним, повернеться до вас сторицею.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 6, 10 і 11 грудня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 7, 8 і 16 грудня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Терези зможуть прийти в урівноважений стан і з успіхом завершити все, що було розпочато в 2017 році. Особливо це стосується людей, котрі працюють із важливими паперами та документами. На Терезів у грудні очікують несподівані фінансові надходження. Цілком можливо, що вам повернуть старий борг або розплатяться за разову роботу. Астрологи рекомендують провести новорічні свята в колі сім\’ї. Галасливі вечірки з безліччю гостей не принесуть вам задоволення. Самотнім представникам цього знака зірки радять відправитись на свята до далеких рідних чи друзів. На новому місці можливі цікаві знайомства.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 6, 10 і 15 грудня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 12 і 20 грудня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

У грудні Скорпіони будуть переповнені далекосяжними планами і мріями. Однак, варто хоча б інколи повертатися до дійсності й займатися поточними справами, які не зробить ніхто, крім вас. Представникам цього знака рутинна робота може здатися занадто нудним заняттям, однак саме від цього залежатиме ваше фінансове становище на початку нового року. Самотнім Скорпіонам зорі радять уважніше придивитися до людей, що вас оточують. Цілком імовірно, що хтось, до кого ви вже давно звикли як просто до друга чи колеги, останнім часом зацікавився вами в значно романтичнішому плані.
Особливо сприятливі дні: 1, 9 і 13 грудня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 5, 11 і 18 грудня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Представники цього знака в грудні отримають потужний заряд енергії і бадьорості. Це дасть їм змогу відкрити нові горизонти як у професійних, так і в домашніх справах. На вас чекає покупка речі, що служитиме багато років, тож поставтесь уважно до її придбання. Сімейним Стрільцям астрологи радять проводити менше часу з друзями, приділяючи вільні більше уваги сім’ї. Стрільці, які лише почали будувати нові стосунки, нарешті зрозуміють, що саме ця людина призначена їм долею, і захочуть докорінно змінити своє звичне життя.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 1, 9, 14 і 19 грудня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 2, 5 і 12 грудня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

У грудні в житті Козерогів може з’явитися безліч важливих питань, які потрібно буде вирішувати майже щодня. Постарайтеся підійти до цього зі звичними для вас тверезістю розуму, розважливістю і міркуванню без зайвих емоцій. Це допоможе не лише швидко порозв’язувати поставлені завдання, а й отримати від них неабияку користь. Місяць обіцяє бути особливо успішним для тих, хто працює на себе. Буквально перед святами ви отримаєте досить солідну суму грошей. Самі свята краще провести в родинному колі або в романтичній подорожі з другою половинкою.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 9 і 19 грудня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 1, 7 і 14 грудня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Цього місяця вас чекає кілька корисних знайомств, які будуть вельми до речі в найближчому майбутньому. У середині грудня з’явиться новий цікавий проект, участь у якому може значно покращити ваш фінансовий стан. Якщо відчуваєте, що не справитесь, не соромтеся попросити допомоги в колег. Відчуття спокою і радості принесуть стосунки з рідними і близькими людьми. Самотнім Водоліям рекомендується набиратися сил перед Новорічними святами і не витрачати сили на випадкові знайомства.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 6, 16 і 21 грудня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 4, 11 та 18 грудня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Останній місяць 2017 року Риби проведуть у піднесеному настрої. Хоча інколи здаватиметься, що справ аж надто багато, не варто опускати руки. Більшість із них зникнуть самі собою, а до решти достатньо буде лише докласти трохи старань і правильно розподілити сили. У сімейних стосунках не бійтеся звертатися за порадою чи підтримкою до своєї другої половинки. Їй така увага буде лише приємною, а ви отримаєте кілька надзвичайно важливих порад. Самотнім Рибам варто прислухатися до голосу розуму, а не серця. Це допоможе зробити правильний вибір, особливо, якщо це стосується кількох претендентів на вашу увагу.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 9 і 13 грудня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 1, 7 і 15 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x