Учням Канівського училища рятувальники нагадали про правила безпеки

Учням Канівського училища рятувальники нагадали про правила безпеки

30 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітали до вищого професійного училища. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час профілактичного заняття з безпеки інспектори ДСНС провели для студентів лекцію-презентацію на тему: «Дії населення при виникненні надзвичайної ситуації».

Співробітники ДСНС зосередили увагу присутніх на основних небезпеках осінньо-зимового періоду та правила поведінки під час виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті та на вулиці, наголосили на недопущенні випадків виникнення пожеж через власну необережність, неухильному дотриманні правил користування електричними та газовими приладами.

Зважаючи на те, що невдовзі новорічні та різдвяні свята, рятувальники надали рекомендації присутнім щодо безпечного користування піротехнічними виробами.

Для закріплення наданого матеріалу фахівці Служби порятунку продемонстрували студентам та викладачам закладу тематичні відеоролики. По завершенню навчальної лекції, рятувальники нагадали номери екстрених служб і порядок надання інформації у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x