«Політон» переміг на конкурсі «Королеві джазу – 100!»

«Політон» переміг на конкурсі «Королеві джазу – 100!»

25 листопада 2017 року в приміщенні Черкаського музичного училища ім. С. С. Гулака-Артемовського відбувся обласний вокальний фестиваль – конкурс «Королеві джазу – 100!». Він був організований із метою підтримки творчо обдарованих дітей і молоді, популяризації кращих зразків світової джазової класики та з нагоди 100-річчя від дня народження «Королеви джазу» ‒ американської джазової співачки Елли Фіцджеральд, повідомляють у навчальному закладі. У програмі виступу конкурсантів обов’язковим було виконання композиції з репертуару легендарної співачки. У нашому місті мало хто з вокальних колективів включає до свого репертуару джазову музику. У Черкаській ДМШ №1 ім. М. В. Лисенка викладачі-вокалісти вже не перший рік працюють із репертуаром джазової музики. Вокальний колектив «Політон» під керівництвом Тетяни Поліщук та учні класу Ірини Варавіної, Лідії Мусеровської яскраво представили школу. Солісти, які стали переможцями І туру конкурсу, мали можливість у ІІ турі виконати джазові композиції у супроводі Big-Bend Черкаського музичного училища ім. С. С. Гулака-Артемовського.

До складу журі увійшли викладачі естрадного та академічного співу Черкаського музичного училища. Голова журі – заслужений працівник культури України, викладач-методист вищої категорії Євпак Микола Федорович.
Учні Черкаської ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка в результаті творчих змагань стали переможцями конкурсу з наступними результатами:
І місце: вокальний ансамбль «Політон» (керівник викладач-методист вищої категорії Поліщук Тетяна Володимирівна, концертмейстери Черкашин Олександр Олександрович, Савченко Євгенія Юріївна, Оношко Анатолій Миколайович, Корнєєв Данило, Желудков Владислав Вікторович).
ІІ місце: Жовта Вероніка (старший викладач вищої категорії Варавіна Ірина Миколаївна).
ІІІ місце: Голубєва Каріна (викладач-методист вищої категорії Мусеровська Лідія Олексіївна).
Грчіч Мілена (старший викладач вищої категорії Варавіна Ірина Миколаївна).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x