Депутати Черкаської райради ухвалили низку програм

Депутати Черкаської райради ухвалили низку програм

30 листопада 2017 року проведено 19-у сесію Черкаської районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Олексій Собко. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській райраді.

Про свою фінансово-господарську діяльність доповіла голова Черкаського районного комітету багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей-інвалідів Ніна Вурсіченко.

Також депутати заслухали інформацію Черкаської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Черкаського району, про яку поінформував присутніх прокурор Черкаської місцевої прокуратури Сергій Шелудяков.

У ході роботи депутати районної ради ухвалили низку нових районних програм: про підтримку закладів культури Черкаського району на 2018-2020 роки; про розвиток рибного господарства водойм Черкаського району на 2017-2021 роки; про розвиток паліативної допомоги на 2018-2020 роки; про соціальну допомогу протидії торгівлі людьми на 2018-2020 роки; про організацію громадських робіт на 2018-2022 роки.

Крім того, не знайшло схвалення у депутатів виконання Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Черкаському районі на 2016-2017 роки.

Депутатами внесено зміни до районних програм: «Турбота» на 2014-2020 роки» та Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2017-2021 роки.

На завершення засідання депутати надали згоду на внесення змін до статутного капіталу та Статуту Господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради; до статутного капіталу та Статуту Спеціалізованого комунального підприємства «Райліс»; щодо звільнення від сплати 50% одержаної орендної плати до загального фонду районного бюджету.

Набрали необхідну кількість голосів питання про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів районної ради на 2018 рік; про надання дозволу на передачу в оренду майна районної комунальної власності.

Депутати затвердили дев’ять технічних документацій, схвалили депутатське звернення та завершили свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x