У Каневі викрили дачного злодія

У Каневі викрили дачного злодія

З приміщення зловмисник викрав бензопилу та запасні частини до мотоцикла. Викрадене чоловік продав на місцевому ринку. Крадія відшукали та доставили для дачі показів до відділення поліції. Речові докази вилучено. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Канівського відділення поліції звернулась 59-річна пенсіонерка, жителька міста Канів. Заявниця розповіла, що в місті має дачний будинок, в якому зараз не проживає. Нещодавно вона навідалась до будинку та виявила розбите вікно, а всередині – безлад та викрадені речі. Зникли бензопила та запасні частини до мотоцикла. Правоохоронці провели подворовий обхід та перевірили місцеві ринки, де дізнались, що ринком ходив чоловік та продавав речі, про які розпитували працівники поліції. Отримавши опис чоловіка, правоохоронці розшукали його на вулиці та доставили у відділок.

Як з’ясували правоохоронці, 39-річний місцевий житель має проблеми із законом. На крадіжку пішов заради власної наживи. Вибрав будинок, який знаходиться в кінці вулиці, розбив вікно та вчинив крадіжку.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x