Зміни до районного бюджету депутати Городищина внесли під час сесії

Зміни до районного бюджету депутати Городищина внесли під час сесії

30 листопада 2017 року заступник голови Городищенської районної ради Микола Панчишин провів сімнадцяту сесію районної ради.

У ході пленарного засідання депутати в порядку контролю заслухали хід виконання районної Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Городищенського району на 2012−2015 рр., продовженої на 2016−2017 роки, та районної Програми підтримки Редакції районного радіомовлення «Голос Городищини» з розвитку ефірного інформаційного простору Городищенського району на 2016–2020 роки. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Крім того, сесія затвердила районну програму організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти на 2018 рік, внесла зміни до районної програми «Турбота» на 2016−2020 роки та до Положення порядку передачі в оренду майна територіальної громади Городищенського району.

Із врахуванням утворення в районі Мліївської об’єднаної територіальної громади ухвалили нове рішення про визначення філій опорного навчального закладу – Городищенська загальноосвітня школа І−ІІІ ступенів №3 Городищенської районної ради. Згідно з рішенням із філій вказаного опорного навчального закладу виключено Мліївську загальноосвітню школу І−ІІІ ступенів № 2 ім. М. М. Артеменка.

При розгляді блоку питань комунальної власності депутати затвердили порядок списання основних засобів об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, типову форму контракту з керівниками закладів культури спільної власності територіальних громад Городищенського району, надали дозвіл відділу освіти Городищенської районної державної адміністрації на списання транспортного засобу, передали комп’ютерну техніку на баланс сектору культури Городищенської районної державної адміністрації для забезпечення потреб комунального закладу «Літературно-меморіальний музей письменника Іване Ле Городищенської районної ради».

Відповідно до порядку денного сесії депутати внесли зміни до районного бюджету на поточний рік, затвердили технічну документацію нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва управлінню Держгеокадастру у Черкаській області для продажу права оренди на земельних торгах в межах Городищенської міської, Дирдинської та Орловецької сільських рад, затвердили фінансові розпорядження районної ради в міжсесійний період.

Зважаючи на звернення жителів районної громади Кендюх К.М., Сенецького Р.А. про надання грошової допомоги на лікування, сесія ухвалила рішення про виділення відповідних коштів.

На сесії до депутатів районної ради та присутніх звернулася представник громадської організації «Центр забезпечення військових в зоні АТО» Світлана Воротило з пропозиціями налагодження подальшої співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування з поліпшення соціально-економічної ситуації в районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x