Раніше судимий уманчанин украв автомобіль

Раніше судимий уманчанин украв автомобіль

В Умані 32-річний раніше судимий уманчанин викрав автомобіль. Зловмисника затримали. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річного уманчанина про те, що біля будинку за місцем проживання було викрадено його автомобіль «Hyundai Sonata».

Оперативники відшукали автомобіль та з’ясували, хто крадій. Ним виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель. Поліцейським він розповів, що увечері побачив, як до будинку під’їхав автомобіль, при цьому водій його не зачинив. Зловмисник побачив, що в замку лишилися ключі. Викрадений автомобіль оперативники знайшли на березі ставка неподалік від одного з сіл Уманського району.

За даним фактом слідчим відділом Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі або позбавлення волі на строк від трьох до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x