На Звенигородщині юнак обікрав товариша

На Звенигородщині юнак обікрав товариша

19-річний житель одного із сіл Звенигородського району, перебуваючи в гостях у свого товариша, украв дві струнні гітари та шкіряну куртку. Відкрито кримінальне провадження, за вчинене йому загрожує позбавлення волі строком до трьох років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 19-річний місцевий житель. Він повідомив правоохоронцям, що з його домоволодіння викрадено дві струнні гітари та шкіряну куртку.

Працівники кримінальної поліції пошкоджень у будинку не виявили. З’ясували, що напередодні у потерпілого гостювали два товариші. У одного з них вдома правоохоронці побачили гітару, схожу на викрадену. Він, розуміючи, що його викрито, зізнався у вчиненому. Додав, що випив зайвого, коли в кімнаті залишився сам, викрав речі і пішов додому.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x