У Черкасах виявили два факти невиконання батьківських обов’язків

У Черкасах виявили два факти невиконання батьківських обов’язків

У межах Всеукраїнської щорічної акції «16 днів проти насильства» поліцейські ювенальної превенції Черкаського відділу спільно з працівниками служби у справах дітей Черкаської міської ради та журналістів «Рось» проведено рейд «Стоп насильству». Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час рейду протягом доби відвідали 8 родин, діти яких перебувають у складних життєвих обставинах та зазнали жорстокого поводження від батьків, або проживають в родині, в якій батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Було виявлено два факти невиконання батьками батьківських обов’язків. Щодо них співробітники Черкаського відділу поліції склали адміністративні протоколи за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов\’язків щодо виховання дітей) Кодекс України про адміністративні правопорушення, та направили на розгляд до суду.

З батьками дітей провели бесіди профілактичного характеру про недопущення жорстокого поводження з дітьми та подолання проблем насильства в сім’ї.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x