Черкащина прийматиме два національних старти з веслування на човнах «Дракон»

Черкащина прийматиме два національних старти з веслування на човнах «Дракон»

Цими вихідними у столичному Домі футболу відбулась звітна конференція Федерації України з веслування на човнах «Дракон». До роботи конференції разом із очільниками обласних федерацій, спортивних клубів, директорів ДЮСШ долучились представники Черкаської області – Павло Кучер, Денис Городнюк та Катерина Коваленко. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Під час заходу керівництво Федерації проаналізувало досягнення спортсменів у 2017 році, визначило систему відбору до збірної команди України та обговорило її склад, затвердило тренерський склад збірної команди, у тому числі бригад.

Черкащина прийматиме два національних старти з веслування на човнах «Дракон» Зараз велику увагу приділяють розвитку дитячо-юнацького спорту в регіонах. Про важливість відкриття відділень з веслування на човнах «Дракон» в системі ДЮСШ наголошував президент Федерації Валерій Моргун.

Окремо заслухано звіти та пропозиції представників регіонів щодо вищеозначених питань.

Не менш важливим питанням стало узгодження Єдиного календарного плану спортивно-масових заходів на 2018 рік. Так, віце-президент Федерації України з веслування на човнах «Дракон» Олег Кондес відзначив роботу Черкаської області, рішенням Федерації було визначено, що у 2018 році у Черкасах відбудуться Всеукраїнські змагання із загально-фізичної підготовки серед дорослих та суддівський семінар на базі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради, а також Всеукраїнські змагання «Кубок Черкащини».

Нагадаємо, що у 2017 році спортсмени Черкащини здобули 22 медалі чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x