На Черкащині рятувальники вітали волонтерів

На Черкащині рятувальники вітали волонтерів

5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера. Важко переоцінити той вклад, який роблять ці люди для суспільства. Самовіддано і не чекаючи винагороди. Багато гарних справ зробили добровольці і у сфері пожежної безпеки. Не випадково з нагоди Міжнародного дня волонтерів рятувальники завітали до волонтерів, аби подякувати їм за допомогу та співпрацю. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Зокрема, представники Управління ДСНС у Черкаській області в Монастирищенському районі привітали кращого волонтера району Олександра Чубу, чия дієва агітаційно-пропагандистська робота, активна життєва позиція, патріотизм відомі далеко за межами регіону.

У цей день також представники Катеринопільського РС привітали грамотами та подяками своїх вірних помічників – волонтерів Територіального центру надання соціальних послуг. Разом із добровольцями професійні рятувальники провели багато різноманітних рейдів житловим сектором, провели масштабну роз\’яснювальну роботу з громадянами, а також постійно навчають населення правилам безпеки та діям на випадок різних надзвичайних ситуацій.

Цього дня в К-Шевченківському районі рятувальники нагородили почесною грамотою ветерана пожежно-рятувальної справи Євгена Клименка, а зараз активного волонтера, який неодноразово приходить на допомогу підрозділу у гасінні пожеж, проведення агітаційної роботи серед мешканців міста та передає свій досвіт молодим співробітникам нашого колективу.

Аналогічні заходи відбулися в Лисянському, Уманському та Чигиринському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x