До черкаської школи № 28 завітав проект #OlympicLab

До черкаської школи № 28 завітав проект #OlympicLab

30 листопада у спеціалізованій школі № 28 ім. Т.Г. Шевченка відбувся всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету #OlympicLab. До учнів 7 класу завітали майстер спорту України з легкої атлетики, викладач Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Денис Нечипоренко та майстер спорту України зі стрільби з лука, стипендіат Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Олександр Гнатенко. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Спортсмени представили модуль «ментальне тренування», під час якого учні мали можливість детально ознайомитися з методами ментального тренування та спробувати деякі методи під час самого тренінгу. Також Денис Нечипоренко розповів учням про свої улюблені методи ментального тренування, які він використовує під час занять спортом.

«Дуже приємно долучатися до проекту #OlympicLab, адже завдяки йому є можливість поділитися власним досвідом та ознайомити молодь зі знаннями, які в подальшому сприятимуть розвитку не лише в спорті, а й житті», – зазначив Денис Нечипоренко.

Всіх учасників #OlympicLab представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області відзначили подарунками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x