В Умані відзначили День людей з інвалідністю

В Умані відзначили День людей з інвалідністю

Напередодні Дня людей з інвалідністю в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір\’я». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

На засідання завітав міський голова Олександр Цебрій, голова Уманської міської ГО «Організація ветеранів міста» Олександр Безсмертний, голова Уманської добровільної спілки батьків дітей з інвалідністю та опікунів дітей-сиріт «Джерельце» Таміла Заблоцька, голова Уманської міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський, в.о. голови товариства УТОГ, перекладач жестової мови І категорії Уманської територіальної організації глухих Віра Левченко.

Міський голова Олександр Цебрій розповів про напрямки роботи міської влади в 2018 році та звернув увагу на пріоритетні проблеми осіб з інвалідністю.

Очільник міста разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер вручили грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради активістам міста за активну громадську діяльність, особистий внесок у діяльність громадських організацій та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю: в.о. голови товариства УТОГ, перекладачу жестової мови Уманської територіальної організації глухих – Вірі Левченко, голові Уманської добровільної спілки батьків дітей з інвалідністю та опікунів дітей-сиріт «Джерельце» – Тамілі Заблоцькі, голові громадської організації «Шлях добра» – Тетяні Мануйловій.

Подякою Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, реалізацію соціальної політики та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю нагородили Вікторію Базилевську – директора Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

З нагоди відзначення Дня людей з інвалідністю подяками управління праці та соціального захисту населення нагороджені: члени Уманського добровільного товариства осіб з інвалідністю «Відродження» – Наталія Єрошова, Валентин Кравченко; члени Уманської територіальної організації УТОГ– Марія Павлова, Наталія Дейнека, Людмила Хлопова.

На завершення відбувся концерт за участі ансамблю «Надвечір’я».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x