Інтернет-магазин Shоp.ck.ua допоможе придбати новорічні подарунки для всієї родини

Інтернет-магазин Shоp.ck.ua допоможе придбати новорічні подарунки для всієї родини

Зазвичай зимові свята у багатьох черкащан пов’язані з хоч і приємними, але все ж таки турботами. Декому для того, щоб зібрати комплект подарунків для всіх, доводиться витратити не один день. Крім того, на це витрачають ще й масу сил і енергії. А про грошові витрати вже й говорити не доводиться: вони дійсно значні. На щастя, нині існує можливість значно спростити цю місію. Про це добре знають постійні клієнти інтернет-магазину Shоp.ck.ua. Адже за його допомогою можна скупитися швидко і недорого. І при цьому не потрібно кудись їхати чи навіть іти: замовлений товар доставлять просто під двері.

– Нині буде вже дванадцятий Новий рік, який відзначатиме наше підприємство, – говорить менеджер із продажів Тетяна Солоднікова. – За цей досить тривалий час нам вдалося розширити асортимент товарів, які ми реалізуємо, до величезних розмірів. Ми продаємо всі види техніки, що використовується в побуті: кухонну, кліматичну, аудіо-, відео-, теле- та комп’ютерну техніку, автотовари, садову техніку та інструменти. Маємо безліч товарів для відпочинку, занять спортом і розваг. Продаємо парфумерію та дитячі іграшки. І безліч інших речей. Якщо ви не знаєте, який саме подарунок зробити людині, можна просто придбати сертифікат на певну суму, на яку потім можна буде придбати певну річ. Словом, жоден звичайний супермаркет, який би великий він не був, просто не зможе змагатися з нами в плані асортименту. Адже, на відміну від реальних полиць, «вітрини» інтернет-ресурсу безмежні.

Разом з тим, віртуальними «залами» можна прогулюватися не гірше, ніж цегляними, щоб підібрати подарунок. При цьому ви ніколи не втомитесь, не заплутаєтесь у численних переходах, і не поспішатимете. Нахабні продавці-консультанти не намагатимуться втелющити річ, яка залежалася на складі. Якщо ж вас дійсно цікавить чиясь думка щодо обраної речі, то тут на допомогу прийдуть відгуки покупців. Практично біля кожного товару можна прочитати, що думають про нього люди, котрі вже купили цю річ і на власному досвіді оцінили її можливість і якість. Як і в багатьох сучасних магазинах, в Shоp.ck.ua постійно влаштовують для своїх клієнтів різноманітні акції. Не став винятком і нинішній Новий рік. Спеціально до свят магазин дарує черкащанам безкоштовну доставку телевізорів до дверей замовника.

Вартість товарів у інтернет-магазині дійсно значно нижча за звичайну.

– У нас немає посередників, – пояснює адміністратор інтернет-магазину Shоp.ck.ua Наталія Бардашевська. – Наше підприємство працює безпосередньо з виробниками товарів. Замовлений товар ми доставляємо відразу зі складів офіційного представника в Україні. Крім того, віртуальний магазин не додає до вартості товарів таких колосальних націнок, як інші. Витрати, які має будь-який цегляний магазин, навіть складно порівнювати з нашими. Нам не потрібно годувати цілий штат продавців, охоронців, адміністраторів, не потрібно сплачувати за оренду сотень квадратних метрів торгових площ тощо. Крім того, ми не торгуємо «уявними» послугами, які або вже закладені заводом-виробником, або взагалі не потрібні.

Хоча Shоp.ck.ua магазин і віртуальний, ставлення до покупця і його товару тут цілком реальне. Будь-яку річ, від дитячої іграшки до плазмового телевізора, тут ретельно оглянуть і перевірять разом із клієнтом. Лише після того попросять оплатити товар. Офіс магазину розташований у Черкасах, на вул. Кривалівська (колишня Паризької Комуни), 7, і відкритий з понеділка по п’ятницю з 11.00 до 18.30, але для того, щоб придбати бажаний товар зовсім не обов’язково їхати в обласний центр. Достатньо просто написати у браузері свого комп’ютера чи смартфона «Shop.ck.ua». На офіційному сайті магазину можна вибрати будь-який товар і замовити його. Деталі майбутньої покупки можна обговорити, зателефонувавши за номером (097) 770-27-47 чи (093) 99-29-0-39, або зі стаціонарного телефону: (0472) 38-33-98. Забрати вподобаний товар можна в офісі підприємства. А можна і отримати його… в себе вдома. «Shop.ck.ua» має власну службу доставки. Її вартість в межах Черкас – 50 грн. Якщо потрібно їхати далі, то доведеться доплатити по 7 грн за кожний кілометр. Під час розрахунку водій, який привезе замовлення, перевірить техніку, видасть товарний чек і гарантію. Якщо ідеться про невеликі речі, то значно зручніше скористатися послугами «Нової пошти», з якою магазин тісно співпрацює.

Владислав Бедринець

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x