Якою буде новорічна ялинка в центрі Черкас цього року?

Якою буде новорічна ялинка в центрі Черкас цього року?

На головній ялинці не буде нових прикрас, проте вперше встановлять декорації. Як будуть прикрашати головну ялинку міста Черкаси та чим вона відрізняється від минулорічної? Про це «Нова Доба» дізналася з сайту vikka.ua.

5 грудня на Соборній площі почали монтувати каркас святкового дерева. Якщо торік на нові новорічні прикраси виділили з міського бюджету близько 400 тисяч гривень, то цьогоріч купувати нові гірлянди не поспішають.

Директор КП «Міськсвітло» Віталій Терьохін говорить, що закупати кожен рік нові прикраси для міського бюджету буде затратно, тому в оформленні лише змінять дизайн прикрашання.
«Висота ялинки буде, як і минулого року, – 22 метри. Встановлювати та удосконалювати новорічне дерево і прилеглу територію плануємо протягом наступних кількох днів», – розповіла сайту директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук.

Також чиновниця ділиться, що до офіційного відкриття ялинки, яке відбудеться 19 грудня, вперше виготовляють нові декорації, які прикрашатимуть прилеглу територію біля новорічного дерева.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x