Черкаську філію Суспільного мовлення очолить новий керівник

Черкаську філію Суспільного мовлення очолить новий керівник

За результатами конкурсу ПАТ НСТУ менеджером Черкаської регіональної філії Суспільного став Старинець Є. Є. Конкурс на посаду продюсера Черкаської філії не відбувся. Про це «Нова Доба» дізналася від Зураба Аласанії, генерального директора Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Черкаську філію Суспільного мовлення очолить новий керівник

Як відомо «Новій Добі» з власних джерел, Старинець Євген Євгенович досі обіймав посаду заступника директора філії з фінансових питань ПАТ «НСТУ» «Черкаська регіональна дирекція», тоді як директором філії був Михайло Михайлович Калініченко.

«Вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент та менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.

Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. По претендентах на посади менеджерів філій працювали оргвідділ НСТУ та безпековий департамент (по одному з претендентів було знайдено інформацію щодо його роботи на керівний посаді в Криму вже під час окупації; претендента було знято з конкурсу). Перевірялась відповідність та правдивість інформації в резюме та біографічних довідках; збирались данні методом OSINT (на основі відкритих джерел) та з власних джерел по регіонах.

З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Протягом наступного тижня члени правління та директори департаментів центральної дирекції НСТУ відвідають регіональні філії, аби представити колективам нових керівників, і провести спільні зустрічі з регіональними колективами.

Уперше в історії НСТУ керівників регіональних філій обирали відкритим конкурсом, взяти участь у якому могли всі охочі, що відповідали кваліфікаційним вимогам Положень про конкурсний відбір на посаду менеджера та продюсера філії». – зазначає Зураб Аласанія.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x