На Канівщині визначили переможців етапу «Олімпійського лелеченяти»

На Канівщині визначили переможців етапу «Олімпійського лелеченяти»

1 грудня в спортивному залі Ліплявського навчально-виховного комплексу відбувся районний етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Захід проведено спільними зусиллями відділу освіти, молоді та спорту Канівської райдержадміністрації та Канівської районної ДЮСШ «Колос». Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області, яке посилається на інформацію відділу освіти, молоді та спорту Канівської райдержадміністрації.

На відкритті змагань учасників привітали головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Ковальська, директор Ліплявського навчально-виховного комплексу Галина Кубар, директор районної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Василь Момро, які побажали всім учасникам гарно провести час за улюбленими спортивними та інтелектуальними змаганнями, а також чесної перемоги найкращим. Надалі головний суддя Василь Момро повідомив учасникам програму заходу, яка складалася з наступних етапів: презентація команди, вікторина з історії Олімпійського руху та рухливі естафети («Посадка та збір картоплі», «Стрибунець-лелеченя», «Лелекова несподіванка», «Ведення баскетбольного м’яча», «Молодецьке лелеченя», «Веселий краб»). Суддями на етапах виступили Юлія Галушка, Василь Момро та Євгеній, Курінний. Головний секретар змагань – Наталія Ковальська.

На змагання з’їхалися команди з 7 загальноосвітніх навчальних закладів: Ліплявського навчально-виховного комплексу, Степанецької спеціалізованої школи, Мартинівського навчально-виховного комплексу, Таганчанської загальноосвітньої школи, Хмільнянського навчально-виховного комплексу, Межиріцької загальноосвітньої школи, Келебердянського навчально-виховного комплексу.

В результаті змагань 1 місце та кубок виборола команда Мартинівського навчально-виховного комплексу, 2 місце – у команди Ліплявського навчально-виховного комплексу, третьою стала команда Межиріцької загальноосвітньої школи. Команда-переможець та команди-призери нагороджені грамотами та спортивним інвентарем.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x