Житель Шполянщини обікрав недіюче підприємство

Житель Шполянщини обікрав недіюче підприємство

Раніше судимий 42-річний житель Шполянського району демонтував чавунні вироби і здав на брухт. Виручені кошти в сумі 2500 гривень витратив за власним розсудом. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції звернувся 45-річний черкащанин та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що є підприємцем діяльністю і має у власності один із недіючих заводів в місті Шпола. Коли приїхав на об’єкт, то виявив, що невідома особа шляхом демонтажу викрала чавунні вироби загальною вагою близько 400 кілограмів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Оперативники знайшли свідків, які бачили невідомого чоловіка, який крутився біля заводу. Під час перевірки місцевих пунктів прийому брухту на одному з них правоохоронці отримали інформацію, що речі, схожі за описом, їм приносив чоловік, опис якого співпадав з описом наданим свідками, що бачили підозрюваного біля заводу. Ним виявися раніше судимий 42-річний житель одного із сіл Шполянського району. Його знайшли вночі в домоволодінні колишньої співмешканки у одному із сіл Смілянського району, де він переховувався від поліцейських. За його словами, демонтовані металеві речі він здав на брухт та отримав кошти в сумі 2500 гривень, які витратив за власним розсудом.

За даним фактом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x