У Каневі урочисто дякували військовим і волонтерам

У Каневі урочисто дякували військовим і волонтерам

Щороку 5 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтерів, а 6 грудня в нашій країні ще одне свято – День Збройних Сил України. Невипадково, мабуть, ці дні йдуть поспіль один за одним, адже Українську армію на сьогодні складають ЗСУ разом із волонтерами. Тож 5 грудня в залі засідань будинку рад зібралися представники волонтерського руху, військовослужбовці та працівники Канівського об’єднаного міського військового комісаріату на урочисті заходи з нагоди свят. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Вітали присутніх заступник міського голови Наталія Матінова, перший заступник голови Канівської РДА Тетяна Жівотова, голова Канівської райради Олег Лактіонов, військовий комісар Канівського ОМВК Віталій Орел, директор Канівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Яворська та інші.

У Каневі урочисто дякували військовим і волонтерам

– Наполеон Бонапарт свого часу казав: «Хто не годує свою армію, той годує чужу». Ці слова для України видалися пророчими. Ми, на жаль, мало не втратили нашу армію. Але вона відродилася, і мов той Фенікс постала з попелу, – зауважила Н.Матінова у вітальному слові.

Велику заслугу у відновленні українського війська мають наші волонтери, які подеколи, ризикуючи своїм життям, їдуть в зону АТО і везуть все: продукти харчування, обмундирування, гори в’язаних шкарпеток, кілометри плетених маскувальних сіток, а також дитячі малюнки і подарунки, зроблені руками малюків… Від імені усіх військових дякував волонтерам за їхній неоціненний труд військовий комісар В.Орел.

Також представники ЗСУ та волонтерського руху були відзначені почесними грамотами та відзнаками від імені Канівського міського голови, голови Канівської РДА. А канівці Олександр Третьяков та Анатолій Сахно були нагороджені відзнакою Президента України Петра Порошенка «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

Творчі колективи міста долучилися до привітань та подарували винуватцям свята свої пісні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x