Черкаські освітяни ознайомилися з сучасними мультимедійними технологіями для навчання

Черкаські освітяни ознайомилися з сучасними мультимедійними технологіями для навчання

На базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбулася презентація програмно-апаратних комплексів для навчання виробництва компанії Edu-Consulting, повідомляють в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

Відвідали захід начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, заступник начальника Оксана Сімушіна, ректор ОІПОПП Наталія Чепрурна, керівники органів управління освітою, керівники інтернатних закладів освіти та закладів професійно-технічної освіти.

Представники компанії запропонували ознайомитися з можливостями навчальних комплексів, які можна інтегрувати в освітній процес для вивчення предметів фізика, хімія, біологія. Так, було представлено комплекти для початкової ланки школи, а також навчальні комплекси для дітей з особливими освітніми потребами.

За словами віце-президента компанії Edu-Consulting Альони Володіної, створенню навчальних комплексів передували дослідження задля створити предметно-абстрактного середовища, яке було б цікавим, актуальним, слугувало мотиватором для пізнавальної діяльності, надавало можливість розвиватися дитині в ігровій інтерактивній формі.

Інтеграція навчальних комплексів передбачає також навчання та методичний супровід для вчителів, які будуть використовувати означені освітні технології. Принагідно присутні мали нагоду на собі випробувати можливість представлених мультимедійних рішень для навчання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x