У Шполі облаштовують зупинки громадського транспорту

У Шполі облаштовують зупинки громадського транспорту

Чотири зупинки громадського транспорту оновлять у Шполі до кінця тижня. Комунальники обшивають спеціальним металевим матеріалом бокові сторони зупинок, аби в будь-яку негоду громадяни чекали автобуси у затишку. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській міській раді.

Директор комунального підприємства «Благоустрій» Микола Нарадько, повідомив, що насамперед облаштовуватимуть ті зупинки, де містяни скупчуються наймасовіше. За приклад Микола Андрійович узяв громадську зупинку на вулиці Амосова, біля центральної районної лікарні. Торік там узагалі не було ніякої конструкції, а люди, які чекали попутний транспорт в бік населених пунктів Скотареве, Товмач і Соболівка стояли просто неба. Згодом на цьому місці спорудили зупинку з накриттям, а тепер її утеплюють.

За його словами стало відомо, що подібним матеріалом обшиють громадські зупинки по вулицях: Соборній (біля приміщення колишньої кондитерської фабрики), Дніпровській та Слобідській (поруч із магазином «ТанДем»). За цей рік у місті оновлено сім міських зупинок громадського транспорту. Також сім існуючих автобусних зупинок запланували відновити в 2018 році шляхом встановлення біля кожної тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x