Фінансові питання та ремонт школи обговорили на нараді у Канівській міськраді

Фінансові питання та ремонт школи обговорили на нараді у Канівській міськраді

У п’ятницю, 8 грудня, Канівський міський голова Ігор Ренькас провів традиційну апаратну нараду з представниками структурних підрозділів виконавчого комітету та керівниками комунальних підприємств міста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Насамперед очільник міста привітав колег з Днем місцевого самоврядування, який відзначали працівники структурних підрозділів напередодні.

– У кожного з вас, звичайно, є своє професійне свято – день освітян, працівників соціального захисту, культури, але всі ми разом служимо громаді і представляємо органи місцевого самоврядування, – зауважив міський голова та подякував кожному за свій вклад у розвиток міста.

Також в ході зустрічі порушувалися питання бюджету міста на 2018 рік. Нагадаємо, у суботу, 9 грудня ц.р., відбудуться громадські слухання з розгляду цього питання.

Заслуховували начальника відділу освіти Надію Голду. Вона повідомила, що найближчими днями розпочнуться роботи з встановлення нових вікон у Канівській ЗОШ №1.

Також порушували питання роботи управління Пенсійного фонду, комунальних підприємств, проведення культурно-масових заходів тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x