У Золотоноші натиску стихії не витримала головна ялинка

У Золотоноші натиску стихії не витримала головна ялинка

Негода ускладнила ситуацію на на дорогах міста Золотоноша. Техніка шляховиків розпочала свою роботу з 23-00. Окрім проблем із проїздом та освітленням, упала головна новорічна ялинка міста. Роботи комунальників тривають. Про це «Нова Доба» дізналася від Олександра Флоренка, начальника відділу ЖКГ у Золотоніській міській раді.

У Золотоноші натиску стихії не витримала головна ялинка

Через пориви вітру, намерзання дощу та налипання мокрого снігу в місті, деякі квартали залишилися без вуличного освітлення.

По місту фіксують випадки падіння дерев. Рух на дорогах та тротуарах ускладнений. Хоча техніка комунальників працювала усю ніч. Остання КДМка повернулася на базу о 9 годині ранку для теплого чаю та недовгого відпочинку водія.

– Найнеприємніший інцидент для містян – це падіння нашої новорічної красуні в центрі міста. Сильного вітру не витримала металева основа ялинки. Також сильно пошкодило редуктор, за допомоги якого наша ялинка могла обертатися. Комунальники вже приступили до демонтажу дерева та його обладнання. В оперативному ремонті нам допомагає завод РМЗ, за що ми їм дуже вдячні. Роботи тривають, – зазначає Олександр Флоренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x