Негода додала проблем водіям автобусів та вантажівок на Черкащині

Негода додала проблем водіям автобусів та вантажівок на Черкащині

10 грудня о 20:50 поблизу села Кононово–Івасів у Звенигородському районі рейсовий автобус, який рухався за маршрутом «Монастирище-Черкаси», через ускладнення погодних умов опинився на узбіччі. Транспортний засіб під час підйому потрапив на слизьку ділянку дороги. В автобусі перебували 15 пасажирів. Внаслідок події ніхто з них не постраждав. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Спроби водія зрушити з місця були безрезультатними, тому чоловік звернувся по допомогу до рятувальників. Черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини, який оперативно прибув на місце події, застосувавши лебідку, витягнув автобус на проїжджу частину автошляху.

Складні погодні умови внесли корективи у транспортне сполучення і на території Канівського району. Поблизу села Потапці через ожеледицю на підйомі автодороги Фастів-Канів стався автомобільний затор, до якого потрапили 13 вантажівок. Рятувальники Канівської пожежно-рятувальної частини спільно з важкою автодорожною технікою упродовж години допомогли відновити автомобільний рух на складній ділянці автодороги.

Аналогічні роботи рятувальники провели о 21:10 поблизу села Грищинці, де до затору потрапили чотири вантажних автомобілі.

Впродовж року черкаськими рятувальниками допомога населенню надавалась 376 разів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x