Під час сесії монастирищенські депутати внесли зміни до районних програм

Під час сесії монастирищенські депутати внесли зміни до районних програм

7 грудня 2017 року в залі засідань будинку рад голова районної ради Микола Орендарчук провів пленарне засідання чергової дев’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. До порядку денного дев’ятнадцятої сесії було включено 29 питань. На сесію районної ради прибули та взяли участь в її роботі 25 депутатів. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастрищенській райраді.

На початку роботи депутати погодили внесення змін до районних програм «Призовна дільниця» на 2017−2018 роки, програми удосконалення роботи органів виконавчої влади у Монастирищенському районі на 2016−2018 роки та внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік.

Далі депутати затвердили програму поводження з твердими побутовими відходами в Монастирищенському районі на 2018−2021 роки та програму профілактики і боротьби зі сказом тварин на території Монастирищенського району на 20 17−2020 роки.

У ході роботи сесія розглянула низку питань, що пов’язані з діяльністю закладів освіти району. Зокрема, депутати прийняли рішення про створення Аврамівської філії опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5» Монастирищенської районної ради Черкаської області та затвердили статут опорного закладу загальної середньої освіти «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5» Монастирищенської районної ради Черкаської області в новій редакції.

У зв’язку із набуттям чинності Закону України «Про освіту» сесія прийняла рішення про зміну найменування закладів загальної середньої освіти району та затвердила їх статути у новій редакції. Крім того, депутати затвердили положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної та позашкільної освіти району, призначили на посаду завідувача комунальної установи «Монастирищенський районний методичний кабінет» Монастирищенської районної ради Нелю Залозну (за результатами проведеного конкурсу на зайняття даної посади й за погодженням з Черкаським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників) та затвердили структуру і чисельність працівників комунальної установи «Монастирищенський районний методичний кабінет».

На пленарному засіданні депутати створили комунальну установу «Монастирищенський районний інклюзивно-ресурсний центр», затвердили його статут та структуру і чисельність.

Сесія прийняла рішення про присвоєння чергових рангів голові районної ради та заступнику голови районної ради, погодила план роботи на І півріччя 2018 року, план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік, розглянула низку питань, що стосуються управління майном комунальної власності та затвердила технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

Після завершення роботи сесії голова районної ради та голова райдержадміністрації привітали присутніх депутатів та працівників органів місцевого самоврядування району з професійним святом, відзначивши грамотами і подяками тих, хто найактивніше працював упродовж року.

Урочистості доповнив віночок музичних вітань від працівників та вихованців закладів культури району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x