Черкаси долучилися до міжнародного проекту «Inside Out Project»

Черкаси долучилися до міжнародного проекту «Inside Out Project»

Цього року у рамках всесвітньої кампанії #16_днів_проти_насильства Черкаське відділення мережі ЛЖВ взяли участь у міжнародному проекті Inside Out Project, долучившись до 260 тисяч учасників цього проекту із 129 країн. Чорно-білі портрети у міському середовищі в усьому світі привертають увагу до проблем. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського відділення мережі ЛЖВ.

– Ми могли вийти з плакатами в центрі міста. Ми могли обклеїти стіну там, де людно, і де, можливо, інсталяцію швидше зрозуміють. Ми взагалі могли вибрати легший шлях і провести типову акцію з ведучою, концертом і флаєрами. Але легких шляхів ми не шукаємо в принципі.
Наші портрети МОВЧКИ сказали: «Не МОВЧИ!». Сказали кожній жінці, яка може постраждати від гендерного насильства.

І в нас є альтернатива для тих, хто вирішив не терпіти – вже зовсім скоро свої двері відчинить новий Жіночий кризовий центр для постраждалих від домашнього насильства. Поки що жінки змушені жити на невеликій площі по вул. Можайського, 50. Але в заключний день 16 днів проти насильства ми прийшли сюди – на Кобзарську, 1, бо віримо в те, що робимо, в тих, кому допомагаємо, в те, за що боремось, – зазначають організатори акції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x