У Каневі запланували кампанію стерилізації безпритульних тварин

У Каневі запланували кампанію стерилізації безпритульних тварин

Найближчим часом у Каневі повторно відбудеться акція зі стерилізації безпритульних тварин, інформує директор КП «Місто» Дмитро Шайдаров. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Нагадаємо, навесні цього року вперше в місті проведено масштабну роботу щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманним шляхом. Для цього до Канева спеціально було запрошено представників міжнародної організації «Чотири лапи».

Протягом 10 днів вони стерилізували та вакцинували від сказу чотирилапих. Окрім того, кожній тварині на вухо чіплялася спеціальна бирка з інформацією про проведені роботи. Загалом тоді вдалося стерилізувати понад сотню канівських «безхатьок».

Наразі започатковані навесні роботи планують продовжувати. Так, на базі КП «Місто» підготовлено для цього спеціальне приміщення, зокрема, кімнату для тимчасового утримання тварин та операційну. Стерилізацію проводитиме запрошена бригада, яка має ліцензію на проведення відповідних робіт. З нею вже уже укладено договір на проведення операцій 50 тваринам.

Керівник КП «Місто» закликає жителів міста долучатися до співпраці та привозити безпритульних тварин на територію комунального підприємства (район зупинки «Управління»).

– Якщо тварин багато, звертайтеся за телефоном 067-197-84-79, і за ними приїде машина, – інформує Д.Шайдаров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x