У Черкасах стартував чемпіонат міста з волейболу

У Черкасах стартував чемпіонат міста з волейболу

Відкритий чемпіонат міста Черкаси щорічно проводиться департаментом освіти та гуманітарної політики міськвиконкому, обласною організацією ФСТ «Спартак» та за підтримки торгової марки «Златогор». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

За ініціативи та погодженням з учасниками змагань до Положення про проведення чемпіонату цього річ внесено суттєві зміни. Так, на попередньому етапі змагань ігри проводяться з трьох партій до рахунку 25 набраних очок у партії однією з команд без обов’язкової різниці у 2 очки, при цьому перемога у кожній з партій дає команді одне залікове очко до турнірної таблиці.

Також уперше на попередньому етапі змагань команди грають у два кола, що передбачає по дві гри між кожною з команд.

Про професійну підготовку команд до чемпіонату, налаштованість гравців на спортивну боротьбу та бажання продемонструвати свої технічні та вольові якості показали вже стартові матчі в яких вболівальники та фахівці волейболу мали можливість спостерігати та насолоджуватись боротьбою команд за кожен м’яч та очко а також технічними можливостями гравців.

Результати матчів перших турів чемпіонату:
«Коло друзів» – «Азот» 3:0
Ч І П Б – «Златогор» 1:2
«Україна єдина» – Трансгаз 2:1
«Азот» – Ч І П Б 2:1
«Златогор» – Трансгаз 1:2
«Україна єдина» – «Коло друзів» 2:1
Трансгаз – Ч І П Б 3:0

Наступний тур відбудеться 17 грудня, початок о 10-00 год. у спортивному залі ЧНУ за адресою бул.Шевченко 79, корпус №3.

Календар змагань передбачає проведення матчів попереднього етапу чемпіонату до квітня місяця 2018 року. Фінальна частина буде проведена за системою плей-оф у квітні місяці у ПС «Будівельник».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x