У рамках рейду «Родина» правоохоронці відвідали 15 черкаських сімей

У рамках рейду «Родина» правоохоронці відвідали 15 черкаських сімей

Нещодавно поліцейські Черкаського відділу працівники служби у справах дітей та соціальної служби на території міста Черкаси провели спільний плановий рейд під назвою «Родина». Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Головною метою заходу була перевірка проживання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах, неблагополучні сім\’ї, а також проведення профілактичної роботи з батьками.

Правоохоронці відвідали 15 сімей. З батьками обговорили теми збереження сімейних цінностей, покращення житлово-побутових умов та належного догляду за дітьми. Всі попереджені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Постійні рейдові заходи дають позитивні результати – зазначають у поліції. Батьки, знаючи про те, що перебувають під наглядом правоохоронців та соціальних служб, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах. В свою чергу правоохоронці готові допомагати сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, та надавати кваліфіковану допомогу у межах своєї компетенції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x