На Золотоніщині пожежа забрала життя чотирьох дітей

На Золотоніщині пожежа забрала життя чотирьох дітей

17 грудня о 20:29 до Служби порятунку «101» із села Драбівці Золотоніського району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Набережна. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На Золотоніщині пожежа забрала життя чотирьох дітей Сусіди, які першими побачили вогонь, що охопив покрівлю будинку, негайно зателефонували до Служби порятунку за номером «101».

На ліквідацію пожежі оперативно прибули рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда із села Скориківка. Спільними зусиллями вогнеборців о 21:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:07 – ліквідувати. Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС змушені були працювати в апаратах для захисту органів дихання.

На Золотоніщині пожежа забрала життя чотирьох дітей Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисників в одній із кімнат будинку було виявлено бездиханні тіла чотирьох дітей: 2009, 2013, 2014, 2016 років народження.

– Мати 1989 р.н., закрила дітей в будинку, а сама пішла відпочивати до друзів. Неймовірно болить за нещасних дітей, які були не потрібні за життя ані матері, ані батьку. Наразі з горе-матір’ю працюють слідчі, але це дітей, на жаль, не поверне. На моє переконання, з такими неблагополучними родинами повинні активно працювати соціальні служби. Якщо би заздалегідь була надана профілактична допомога, дитячих смертей стало би менше, – зазначив В’ячеслав Аброськін, перший заступник голови НПУ.

До гасіння залучалися 3 одиниці спецтехніки та 9 чоловік особового складу. На місці події працювала мобільно-оперативна група на чолі із заступником начальника Управління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x