У резиденції святого Миколая у Шполі вивчали колядки

У резиденції святого Миколая у Шполі вивчали колядки

Днями до резиденції святого Миколая на гостини завітали вихованці старшої групи міського ДНЗ № 3 «Зірочка». Дітлахи разом із Чудотворцем розучували різдвяні колядки, відгадували загадки на новорічну тематику, розказували вірші. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Характерними для народних колядок і щедрівок є їх урочистий, величальний настрій, у змісті – побажання успіхів у господарюванні, щастя в сім\’ї і родині, здійснення задумів і мрій. Тому, як вважають організатори розважальних програм у резиденції, розучування колядок і щедрівок з маленькими мешканцями громади є досить актуальним. Це не лише примножує давні традиції наших предків, а й вселяє діткам надію на прийдешнє диво у зимові свята.

Також чудовий і піднесений настрій малятам подарували проведені майстер-класи із виготовлення аплікацій сніговичків та ялинок від працівників Шполянського Будинку школярів, Людмили Черевко та Ірини Заскалети. Дітлахи власноруч наклеювали потрібні елементи на намальовану фігуру, а кваліфіковані майстри їм в цьому допомагали.
Урешті, задоволені нотками спілкування із Святим Миколаєм та власними виробами малюки отримали солодкі подарунки і незабутні враження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x