На Черкащині оновлюється інфраструктура та медичні заклади

На Черкащині оновлюється інфраструктура та медичні заклади

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області за останній місяць введено в експлуатацію кілька інфраструктурних об’єктів. Зокрема, модернізовано системи водопостачання в м. Звенигородка та в с. Доброводи Уманського району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

Так, у м. Звенигородка закінчено реконструкцію аварійної ділянки напірного колектору діаметром 400 мм від вул. Шевченка до вул. Б. Хмельницького. А в с. Доброводи капітально відремонтовано напірний водопровід від свердловини №1 по вул. Вишневій.

Окрім того, протягом листопада Інспекцією зареєстровано дозвільні документи про оновлення медичних закладів у Черкаському районі та м. Сміла. Так, у с. Мошни розпочинається капітальний ремонт приміщення лікарні для встановлення рентгенівського комплексу «INDIascan-01». А в с. Худяки здійснюватиметься реконструкція системи газопостачання структурного підрозділу КЗ «Черкаський районний центр медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради. Капітальний ремонт також запланований в поліклінічному відділенні Смілянської ЦРЛ ім. Софії Бобринської в м. Сміла.

Загалом за 11 місяців 2017 року Управлінням ДАБІ на Черкащині зареєстровано 2405 дозвільних документів у сфері будівництва. Серед них – 1515 документів про початок виконання підготовчих та будівельних робіт, 857 декларацій про готовність об’єкта до експлуатації, а також видано 19 дозволів та 14 сертифікатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x