Награбував майже 100 тисяч гривень – справу канівського розбійника передали до суду

Награбував майже 100 тисяч гривень – справу канівського розбійника передали до суду

Група прокурорів Золотоніської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу на жительку м. Канів у під’їзді будинку, в якому проживала остання, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Встановлено, що чоловік увечері 23 лютого 2017 року здійснив напад на жительку м. Канів з метою заволодіння її майном, поєднаний із насильством. Переслідуючи останню, між будинками ударив її обрізом гладкоствольної двоствольної мисливської рушниці в обличчя, заволодів жіночою сумкою, в якій були гроші у сумі 90 000грн., 110 доларів США, 4 000 російських рублів, 10 гонконгівських доларів, мобільний телефон марки «Nokia», чим завдав потерпілій майнової шкоди на загальну суму 95 228,94грн., після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зник

11.12.2017 досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Канівського міськрайонного суду.

За скоєне злочинцю загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x