Шполянські депутати затвердили програму зайнятості населення

Шполянські депутати затвердили програму зайнятості населення

15 грудня 2017 року в залі засідань будинку рад голова районної ради Олександр Кузуб провів пленарне засідання позачергової двадцять першої сесії районної ради сьомого скликання.

Відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту районної ради питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради.

До порядку денного двадцять першої сесії було включено 18 питань. На сесію районної ради прибули та взяли участь в її роботі 21 депутат. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській райраді.

На початку роботи депутати затвердили Акти приймання-передачі цілісних майнових комплексів, що розташовані на території Шполянської ОТГ, з комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Шполянської міської ради, цілісних майнових комплексів позашкільних навчальних закладів, що розташовані на території Шполянської ОТГ, з комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Шполянської міської ради та цілісного майнового комплексу Шполянської дитячої школи мистецтв, що розташована на території Шполянської ОТГ, з комунальної власності Шполянської районної ради до комунальної власності Шполянської міської ради.

Далі депутати затвердили програму зайнятості населення Шполянського району на період до 2020 року та районну цільову Програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом, та їх сімей на 2018 рік.

У ході роботи сесія розглянула низку питань, що пов’язані з діяльністю засобів масової інформації району. Зокрема, депутати прийняли програму фінансової підтримки редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення на 2018 рік та програму розширення поінформованості населення Шполянського району через друковані засоби масової інформації на 2018−2020 роки.

Сесія внесла зміни до Програми інформатизації сфери охорони здоров\’я на 2016−2020 роки та до Статуту Шполянської загальноосвітньої школи І−ІІІ ступенів №5, встановила вартість харчування в загальноосвітніх навчальних закладах району на 2018 рік і надала дозвіл на перереєстрацію транспортних засобів відділу освіти, у справах сім\’ї, молоді та спорту Шполянської РДА.

Крім того, депутати затвердили зміни до Положення про районну премію ім. Олекси Влизька в галузі літератури, надали згоду на передачу матеріальних цінностей бюджетних установ-філій централізованої бібліотечної системи та зняли з контролю Програму підтримки та збереження об\’єктів і майна державної власності, технічний стан яких потребує вжиття невідкладних заходів та які розташовані на території Шполянського району на 2015-2017 роки.

На пленарному засіданні депутати надали дозвіл на списання матеріальних цінностей (автошин, МНМА) Шполянською районною радою, скасували рішення районної ради від 16.11.2017 р. №19-19/VII «Про надання згоди на укладення договору оренди майна районної комунальної власності» та погодили укладення договорів оренди, використання та позички майна районної комунальної власності. Сесія ухвалила рішення про планування діяльності Шполянської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів. Також депутати заслухали інформацію голови Матусівської ОТГ Василя Колісника щодо планів діяльності об\’єднаної територіальної громади та взаємодії об\’єднаної територіальної громади з районними установами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x