Землевпорядна служба Черкащини зареєструвала 75,7 тисячі земельних ділянок

Землевпорядна служба Черкащини зареєструвала 75,7 тисячі земельних ділянок

Із початку 2017 року державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області зареєстрували 75700 земельних ділянок. Найбільше – у Черкаському (9527), Золотоніському (6744), Драбівському (5445) й Корсунь-Шевченківському (5022) районах, інформують у ГУ Держгеокадастру області.

Також спеціалісти землевпорядної служби Черкащини підготували й видали майже 45 495 витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Найактивніше замовляли й отримали цю послугу громадяни в Черкаському (4390), Чорнобаївському (3404) і Драбівському (3117) районах. Також спеціалісти Держгеокадастру області опрацювали 4658 заяв стосовно внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) і видали 4890 відомостей із ДЗК у формі викопіювання з кадастрової карти (плану).

Ведення Державного земельного кадастру – однин із найважливіших напрямів діяльності Держгеокадастру. Найбільш затребуваними послугами на сьогодні є надання витягу з Державного земельного кадастру та реєстрація земельної ділянки.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), що утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x