Черкаські студенти серед переможців конкурсу творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності

Черкаські студенти серед переможців конкурсу творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності

Генеральний прокурор України Юрій Луценко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич нагородили переможців першого конкурсу творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів. Від нашої області нагороди отримали студенти Черкаського факультету Національного університету «Одеська юридична академія» Артеменко Андрій та Черніков Олександр. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Юрій Луценко поспілкувався зі студентами, поінформував їх щодо реформи органів прокуратури та відповів на запитання.
«Ініціатива звернутись до студентів з тим, щоб дізнатись, що вони думають і, головне, що вони пропонують з приводу прокуратури – була дуже цікавою. Ваші твори просякнуті вірою, надією, своїм баченням, і, якщо ви вірите, ви всього здобудете», – зазначив Генеральний прокурор України.
«Ви покоління з новими цінностями, і я дуже вам дякую, що це знайшло відображення у ваших роботах. Я щиро рада, що ми підписали спільний наказ, і що ця ініціатива була втілена у життя», – констатувала Міністр освіти і науки України.
Юрій Луценко та Лілія Гриневич привітали переможців та вручили їм дипломи і пам’ятні подарунки.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич у жовтні 2017 року підписали спільний наказ «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», який передбачає залучення прокурорів до проведення правоосвітніх навчань школярів та студентів, а також оголошення щорічних конкурсів творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів. Наразі перший такий конкурс завершено, у ньому взяли участь понад 2 тис студентів усіх вишів країни з роботами у виді презентацій, творів, відео та віршів. У півфінал було відібрано 331 роботу. Комісія з числа працівників Генеральної прокуратури України, Міністерства освіти і науки України та викладачів провідних вишів обрала з них 23 найкращі. Так, перемогли студенти із Миколаївської, Закарпатської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x