В обласному центрі обговорили міський бюджет на 2018 рік

В обласному центрі обговорили міський бюджет на 2018 рік

У понеділок, 18 грудня, у приміщенні кінотеатру «Україна» відбулась презентація та обговорення проекту міського бюджету на 2018 рік.

Після цього всі присутні мали змогу переглянути фільм «Кіборги» про війну на сході Україні та оборону Донецького аеропорту. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У залі були присутні: міський голова Анатолій Бондаренко разом зі своїми заступниками Романом Буданцевим, Геннадієм Шевченком та Ігорем Коломойцем, перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль, керівники структурних підрозділів Черкаського міськвиконкому, директори комунальних підприємств міста, учасники АТО, ветерани та представники громадськості міста.

У своєму виступі Анатолій Бондаренко наголосив, що міський бюджет – це власність громади міста, тож кожен житель міста має право знати на що витрачається кожна його копійка.

Директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган детально розповіла присутнім про напрямки, джерела надходжень та видатків міського бюджету, презентувавши проект головного фінансового документу, за яким Черкаси житимуть наступний рік.

Після – заступник міського голови Геннадій Шевченко запросив усіх присутніх переглянути фільми про українських захисників, які обороняли Донецький аеропорт.

Один з наших кіборгів, який вижив у тій страшній «м’ясорубці війни», Віктор Черниш, був присутній у залі.
За його словами, дуже добре, що з’явився такий фільм. Хоч дійсність була значно страшніше, ніж це показано у стрічці. Проте, бодай трохи привідкриє нашим громадянам двері у жахіття і поневіряння цієї неоголошеної війни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x