Жашківські рятувальники ліквідовували трикілометровий затор на трасі Київ-Одеса

Жашківські рятувальники ліквідовували трикілометровий затор на трасі Київ-Одеса

Станом на 7-му годину сьогодні вранці внаслідок ускладнення погодних умов на трасі Київ – Одеса, між містом Жашків Черкаської області та селом Сніжки Київської області, завдовжки 3 кілометри утворився затор із вантажних автомобілів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На місці події для розблокування та відновлення руху працюють 2 одиниці техніки із Жашківської та Монастирищенської пожежно-рятувальних частин та 8 рятувальників.

Також додатково залучено автомобіль на шассі «Урал» від АРЗ СП м. Кропивницький та 1 автомобіль на шасі «КАМАЗ» від 3-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС с. Жеребкове Ананьївської району Одеської області.

Загалом упродовж доби підрозділами ДСНС надано допомогу 178-ми особам, вивільнено 109 автотранспортних засобів.

Водночас організована взаємодія з Головним управлінням національної поліції, на даній автодорозі для регулювання та обмеження руху великовагового автотранспорту залучено 3 екіпажі патрульно-постової служби з Жашківського, Уманського районів та м. Умань, які виконують завдання за призначенням на території відповідно Жашківського та Уманського районів. Також організована взаємодія із Жашківським автодором та органами влади Жашківського району.

Протягом доби на даній ділянці автодороги працювало 6 одиниць техніки та 6 осіб Жашківської філії Уманської ДЕД по розчищенню автодороги.

На місці події працює мобільна оперативна група Управління на чолі із заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Горобцем О.І.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x