Драбівські злодії на 5 000 гривень обікрали підприємство

Драбівські злодії на 5 000 гривень обікрали підприємство

Зловмисники викрали з території приватного підприємства майно на загальну вартість близько 5 000 гривень. Частину викраденого майна вилучено. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського районного відділу міліції звернувся 46-річний житель одного із сіл району із заявою про те, що невідомі особи обікрали його приватне підприємство. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Потерпілий розповів правоохоронцям, що невідомі особи в приміщенні складу зняли віконну раму та викрали 200 літрів дизельного палива, два акумулятори та чотири мішки насіння кукурудзи. Провівши ретельний огляд місця події та вилучивши речові докази, працівники міліції розпочали оперативно-розшукові заходи.

Під час відпрацювання, у поле зору оперативників потрапив 23-річний житель Київської області. При спілкуванні з правоохоронцями, чоловік повністю зізнався у скоєному. На передодні, йому зателефонував родич з Черкащини та розповів, що можна підзаробити, викравши в місцевого підприємця міндобриво. Того ж вечора пішли на «справу». Проникли на територію господарства, проте не знайшовши бажаного, винесли все, що траплялося під руки. Погрузили до машини та роз’їхалися по домівкам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x